Połączenie BZ WBK Leasing i BZ WBK Lease

17 marca 2017

Ogłaszamy, że został uzgodniony, przyjęty i podpisany Plan Połączenia BZ WBK Lease S.A. ze spółką BZ WBK Leasing S.A.

Zarząd BZ WBK Leasing S.A. z siedzibą w Poznaniu, adres: ul. Chlebowa 4/8, 61-003 Poznań (adres od dnia 1.11.2016 r.: ul. Kolorowa 8, 60-198 Poznań), wpisanej do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000026084, NIP: 5211295779 działając na podstawie art. 500 § 21 Kodeksu spółek handlowych, ogłasza, że został uzgodniony, przyjęty i podpisany Plan Połączenia BZ WBK Lease S.A. z siedzibą w Poznaniu, jako spółki przejmowanej ze spółką Santander Leasing S.A. z siedzibą w Poznaniu, jako spółką przejmującą i udostępnia przedmiotowy Plan Połączenia do publicznej wiadomości.

Zarząd BZ WBK Lease S.A. z siedzibą w Poznaniu, adres: ul. Chlebowa 4/8, 61-003 Poznań (adres od dnia 1.11.2016 r.: ul. Kolorowa 8, 60-198 Poznań), wpisanej do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000072890, NIP: 5270204583, działając na podstawie art. 500 § 21 Kodeksu spółek handlowych, ogłasza że został uzgodniony, przyjęty i podpisany Plan Połączenia BZ WBK Lease S.A. z siedzibą w Poznaniu, jako spółki przejmowanej ze spółką Santander Leasing S.A. z siedzibą w Poznaniu, jako spółką przejmującą i udostępnia przedmiotowy Plan Połączenia do publicznej wiadomości.

Ogłoszenie planu połączenia BZ WBK Lease S.A. z BZ WBK Leasing S.A.

Ogłoszenie planu połączenia BZ WBK Leasing S.A. z BZ WBK Lease S.A.

Plan połączenia BZ WBK LEASING S.A. oraz BZ WBK LEASE S.A.